Invigning

Är på Idas invingning me bästa Nattis så himla kul :) grattis fina ida blev så himla fint och vi fick massa insperation!


Tips

Tänkte lägga upp ett julklappstips om man har svårt att komma på vad man ska köpa,.
Just nu innan jul har vi på kicks massa julboxar både för killar och tjejer!
Det är ju perfekt att få en parfym me lite smått å gott till sånt man själv kanske inte unnar sig så ofta :)


Monday

Hej alla fina så kul att ni kolla min blogg fast jag är så dålig på att uppdatera just nu men har varit fullt upp har jobbat massa träffa kompisar å varit sjuk :/
Tänk att det var första advent i går vad tiden går fort fattar inte :) snart är det jul liksom men jag har hur som helst ingen jul känsla alls så tråkigt plus att de har hänt massa grejor me mig å massa nära till mig :/ 2011 ett skit år jäklar 2012 då ska de bli ändring :)
Fattar mig inte på mig själv heller kan inte släppa en människa som jag inte ens vill ha nått med att göra egentligen men känslorna säger nått annat förvirrande, men nu ska jag sattsa på mig själv nå min målvikt å att jag mår så bra jag bara kan själv :)


Parteeey

Hemma efter jobbet :) bara hoppa ur kläderna å på med party kläderna för nu ska jag till Nattis där det bli tjej middag vin å utgång :)))!
Träligt att man inte hunnit fixa sig nått efter att ha jobbat :/ buhu

På språng som vanligt i min älskade halsduk ;)


Work Work Work

Vårdcentralen gick bra, kände mig lite udda satt massa gravida par å en gravid tjej å jag höhö, ja å tjejen prata lite hon tog kontakt å fråga hur långt gången ja va att jag måste va precis i början eftersom jag va så smal jag ba NEEEJ nej nej jag ska bara hämta nytt recept på p-piller hon ba å gud förlåt haha så skratta vi bra åt de! De va tydligen nått spec. för gravida å så hade dom klämt in mig då för de skulle gå så fort för mig aja så kan de gå!

Men nu sitter jag på tåget påväg till jobbet ska jobba till sex i kväll,
Sen blir det att träffa några av mina fina tjejer för middag vin å antagligen utgång för art dansa av sig lite ;)


Äntligen fredag

Uppe med tuppen å de e ovanligt för att vara mig som sover halva dagarna! Men nu ska jag i väg till vårdcentralen buhu så upp å hoppa..!

Så här ser mitt kortklippta nyfärgade hår ut :)


Godnatt

Jao vart börjar jag, jobbade idag fullt upp på jobbet tiden bara flög i väg!
Sen gick jag hem till mormor färga och klippte henne så hon e fin till helgen för då fyller hon 70 weei grattis!
Sen spenderades kvällen hos Mallan med massa mys men nu så är jag äntligen hemma..
Första kvällen jag sover hemma på länge nu ska bli så skönt min egen säng :)
Å så har jag världens bästa kille son sover brevid mig ;)
Finns ingen söötare hjärtat mitt <3


God morgon

Fullt upp som vanligt hinner knappt med att soova känns de som :/ men nu sitter jag på jobbet å äter en "jätte" nyttig frukost eftersom ja inte han de hemma! Så bu ska jag dra igång å jobba här hörs senare!


Hemma

Jaha då var man hemma igen, vad tiden går fort längtar tillbaka redan :/ men vi hade en toppen helg å nu ska jag soova för ska upp å jobba ..

Hittade lite på Ullared :) men skulle kunna handla hur mkt som helst känns de som thihi


Bye bye

Nu åker vi till Ullared :))))


Handboll

Har precis kommit hem från en hadbollsmatch like it förutom att dom förlora höhö
men hejade på de andra laget lite ändå för en snygging spela där ;) ögongodis


Söndag morgon

Vilken karl soffies har han gick upp och gjorde frukost åt oss idag å inte vad som helst heller Amerikanska pannkakor ujuj :))

Mumma



Färgning

Jag är mörkhårig!

Hela lördagen var vi sega bara slappade å på kvällen blev det film kväll med chips och dipp mys,,

Vi hann även färga håret, soffies blev blondare nice men jag blev MÖRK hårig thihi men ska lägga i lite ljust och en klippning i morgon :)

Kiss kiss mina fina


Fredag

Då tog jag mig till karlstad för att spendera helgen hos min andra hälft <3

Dagen bestod av en party kväll med först förfest hos basti där ja kan påstå att vi inte va så sociala för vi duschade å sminka oss höhö..
Sen drog vi vidare till en annan fest en stund innan vi drog ut i stan sen för en krogen runda :-)) som senare avslutades på Max ;)

Å oja jag fick en vin glas rakt i knät under festen höhö, å så funka inte lyset på toan så de va så mysigt me värmeljus ;)




Sveas

God morgon sov verkligen ut i natt så skönt :-) är ledig idag så snart ska jag iväg å träffa nattis vi ska till Sveas å äta lunch, sen får vi se om de blir en promenad lr gå å kolla i butikerna i Kumla, skulle gärna vilja till lagerbutiken här i Kumla får se om Natta är sugen på att gå dit :-)


Halloween på zätas

Jäklar viken kö det var men till slut kom vi in å de va rätt mkt folk där men för att va så lång kö trodde man att de va fullproppat, men blev nån miss me å släppa in folket anntar jag!
Men den stunden vi var där var kul :)

Söndagen var jag död hela dagen eftersom de inte blev nått sova så jag bara låg i soffan å sängen hela dagen!


Fredagsmys trodde ja ;)

Hej i fredags jobbade jag hela dagen 12.00 till 19,05 puhu lång dag men gick ganska snabbt till kl fem sen dom sista timmarna trodde ja aldrig skulle gå...!

Sen hem å byta om å så kom Tina och hämta mig :) å vi åkte hem till henne och käka Kebab mumma!
Sen blev de film kväll en stund tills macke? Kan han ha hetta så aja hämta upp oss då åkte vi raggarbil hela kvällen med lite folk, stanna en sväng på mässan å träffa folk rätt kul å åka!

Men var ju inte hemma fören i natt nån gång så somna runt fyra å så skulle jag upp å jobba vid nio snacka om trött tjej i morse å på jobbet!

Så efter jobbet hämta ja Tinas bil like the kiwi woop woop så jag kan åka till henne sen å slipper gå så sööt hon e :)
Men nu sitter ja hos päronen å äter lite smörgåstårta för mamma fyller! Men ska hem snart å göra mig i ordning för ska ut i kväll :-) så hörs kanske sen ha en härlig lördag

Kiss kiss


Aaa

Buhu så jäkla arg bara fattar inte att ja låter personer get to me men kan inte rå för de ja e för snäll ibland å speciellt när det är personer ja inte gillar buuuhuuu så ska skaka av mig de innan Tina kommer förbi skönt att få prata lite me henne så kanske hon smittar av lite glädje :))


Mys

Har varit ledig idag å då menar jag ledig :) har bara gjort inget kollat på film å myst!
Nu ska ja äta lite å läsa min chic, sen ska jag passa på att tvätta i kväll med yeey me :) känner mig duktig!
Ha en mysig kväll alla


Forever and a day, that's how long I'll be loving you

Vad händer jo massa men inget bloggande som märks buhu för mig!
SKÄRPNING här asså!
Men kan snabbt sammanfatta lite vad som hänt under helgen och veckan så ni är lite uppdaterade :)

Fredagen spenderades hemma hos Sofie där det var tjej kväll med middag vin och film så mysigt..
Lördag var det jobb jobb som gällde och på kvällen träffade fina Johanna och Tina för fördricka och sen vidare till klubben vilket var en lyckad kväll, förutom när jag fick samtal om att min andra hälft varit med om en bilolycka :/ som tur gick det bra men fick en liten chock.
Sen resten av veckan har jag jobbat tränat och träffa mina fina :)

Jag och nattis var på ett nytt ställe här i kumla och åt lunch häromdagen och det var riktigt bra och mysigt + att maten var jätte god :) så ditt rekomenderar jag att ni går fresh food tror jag de hette om ja inte har helt fel thihi! Jag åt en bakadpotatis med skagenröra mumma..


RSS 2.0