Pappas dag

Idag är det ingen vanlig dag för det är min bästa pappas födelsedag HURRA HURRA HURRA 

Idag fyller min kära pappa 49 år! 
Vi var där igår kväll och firade honom med presenter!
Dom bjöd på god fika och min favorit tårta smörgåstårta, sen hade vi en mysig kväll med film tittande chips och godis :) tack för en trevlig kväll och grattis på födelsedagen pappi <3 






YSL

Kärlek jag har verkligen fått upp ögonen för YSL's produkter senaste tiden! 
Så jag har inskaffat mig deras nyaste mascara Babydoll som är hur bra som helst den separerar fransarna ger längd och mycket volym som jag bara måste ha dock är priset 345kr för denna favvo.. Sen klickade jag även hem deras läppstift den lite mattare varianten i färgen Blond Ingenu som är en nude ton med inslag av ljusrosa så snyggt, även detta är lite dyrare du får det för 350kr..





Onsdags Jobb

Idag är det jobb som står på schemat så nu befinner jag mig på jobbet och det är onsdag så då får vi massa nya varor :) jag hoppas alla snygga jul lack börjar komma nu men vi får se vad jag hittar i alla kartongerna. Super skönt med varor då har man massa att pyssla med och tiden går fort! 







Lunch

Idag har jag å hjärtat gjort hemmagjord sallad Daniel gjorde kycklingsallad och jag gjorde tonfisksallad.. Så himla gott och göra själv och så köpte vi baguette att ha till.. 





Sess tipsar

God morgon 
Jag tänkte tipsa er om den snyggaste höstkjolen som man bara måste ha i garderoben så himla snygg och super bra pris också :) ni kan hitta den på Nelly.com för 149kr eller på ginatricot för 99kr..


(Bild lånad från Nelly) 



RSS 2.0