Mascara

Åh jag bara älskar min nya mascara och den är från Isadora. I vanliga fall så har jag max factor eller Diors marscaror för brukar ha svårt att hitta nån jag verkligen gillar. Jag har provat allt från billiga till dom dyraste märkena men inte hittat nån direkt favorit. Och den senaste tiden har jag använt ungefär fyra olika mascaror på samma gång för att få det resultatet jag vill ha, mascaran gör verkligen så mycket. och den får verkligen inte klada eller så man blir svart under/ över ögonen, och så älskar jag mycket volym svarta fylliga fransar.

 

Och för ett tag sen fick jag hem ett prov på denna underbara mascara från Isadora Build-up mascara EXTRA volym och jag älskar den, hur bra som helst. Så denna kommer hamna i min makeup bag inom snar framtid. 

 

Lite info:

Isadora Build-up Mascara Extra volym är en volym mascara, den är snabb torkande och man kan bygga upp lager på lager och ändå få långa separerande fransar. Den är lätt att tvätta bort och den är även oparfymerad och oftalmologiskt testad så den passar på alla till och med dom med känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.

 

Mascaran finns i sex olika färger

01 Super Black

02 Dark Brown

03 Black Brown

04 Navy Blue

05 Royal Blue

07 Bluish Black

Pusss S


RSS 2.0