Loove

Älskar min lilla chihuahua Sixten <3

Idag är vi lediga så skönt, så vi myser framför tvn en stund sen blir det iväg på simmning och måste fixa lite med hemmet i dag med :)
Ha en underbar måndag <3


Mys

I dag startade den årliga hindersmässan i Örebro, det är en marknad mitt i stan som startar idag onsdag och slutar på lördagen, så fyra hela dagar håller den på!
Jag bara älskar marknader det är så himla mysigt, så idag på lunchen passade jag på att gå en sväng innan jag började igen, på butiken precis vid marken så hade en helt underbar utsikt lycka :)


OPI

OPI's nya look har kommit av Mariah Carey, så snygg med massa glitter:)


Julklapp

Måste bara berätta å visa er, när jag träffade min underbara vän Nattis i veckan så passade vi på att bytta julklappar. Och jag fick så himla fina julklappar av henne ett doftljus en lite porslinask och ljuslyktor. Men de jag ville visa er är ramen hon gjort och satt in en bild på oss i och fixat med text och dekoration. Så himla uppskattande att få tack bästa Nattis <3

Kolla allt fint jag fick å speciellt fotot <3



Tips

Ååh nu har vi fått in märket Emma.S på kicks så himla kul, måste bara prova det själv och se hur dom är, har hört så himla mycket positivt om dom :)

Speciellt en produkt som är en fuktspray
som du kan spraya på när som helst under dagen till och med på makeupen för att tillföra lite extra fukt. Hur bra som helst, speciellt nu när man är en torris på vintern thihi kan bara säga att det ska bli super spännande att prova dessa..


The blue ocean

Dagens nagel look

Jag har använt mig av
OPI baslack och toplack
Depend nr: 324
Mavala nr: 225



Julmys


Glow nails

Loove my nails <3




Underbart, Happy place <3

Har varit hos min fina vän Ida och blivit snygg i håret, så himla härligt att gå till hennes salong blonde för den är så himla mysig och man får bästa service, bästa samtal och man blir super snygg i håret också ;)




RSS 2.0