Lunch

Idag skulle jag egentligen vara ledig men fick hoppa in för en tjej är sjuk.
Jätte tråkigt att hon är dålig men jag jobbar mer än gärna, bästa jobbet ever :)
Eftersom det blev lite ont om tid nu innan jag börjar så hinner jag inte laga mat och då blev det en sallad från fresh food and coffie i Kumla. En av dom bästa sallader verkligen, dom har en bas på salladen sen får man välja innehållet själv vilken jag verkligen gillar att få mixa själv. Kan verkligen tipsa er om att äta där..
 


Behövligt

Åå vad härligt efter att ha jobbat en lång dag på jobbet med massa varor som kommit, kampanjbytte och verkligen haft fullt upp hela dagen. Så avslutar jag min dag hos bästa Mallan där vi kör på spa kväll, Med tonfisksallad, bubbel i ute jacozzzin och massa prat å inspo :) 


Make up

Ni kommer väl ihåg att jag skrev för ett tag sen om att jag
hade fått tre prova på produkter från vårat eget märke kicks =)
Och ja kunde ju inte vänta alls utan var så himla nyfiken på dom så jag plockade ut
tre produkter på en gång när kicks egna hade kommit ut.
Så jag tänkte betätta lite för er om dom produkterna jag valde.
 
 
1: Concealer Trio har tagits fram för att dölja och lysa upp mörka ringar, minska skuggor och ge ett fantastiskt lyft till dina ögon. Den gula concealern används på röda områden för att täcka fläckar och blodkärl. Den orange-röda concealern täcker blå områden som mörka ringar under ögonen. Den beiga concealern lyser upp och fräschar till hudtonen.
• Döljer röda partier, åldersfläckar och utslag
• Innehåller jojobaolja som mjukar upp huden och motverkar torrhet
• Anti-oxiderande, lugnande och utjämnande egenskaper
• Formulerad för alla hudtyper
Pris: 139kr 
 
2: Pressed Powder ett fint och silkeslent puder som naturligt lägger sig över huden och tillför ljus och lyster. En lätt silkeskonsistens ger en fin slät finish som mattar och jämnar ut. Pudret hjälper till att motverka blank hy och lugnar rodnader och får makeupen att sitta perfekt hela dagen.
• Silkeslen textur 
• Mattar och jämnar ut 
• Idealisk för touch-ups 
• Inkluderar en lyxig Kicks Powder Puff  
• Berikad med E- och C Vitamin som har vårdande egenskaper 
• Olje- och parabenfri
Pris: 129kr
 
3: Eye Colour Puderskuggor med hög koncentration av pigment som är extremt hållbara. De är lätta att blanda och bättra på. Färgen blir jämn och skimrande med ett långvarigt och hållbart resultat. Kommer i 27 färger i både matta och skimriga nyanser för professionellt intensiva ögon eller en naturlig vardagsmakeup.
• Lägger sig ej i veck på ögonlocket, extremt mjuk och sammetslen lätt konsistens 
• Lätt och byggbar textur 
• Berikad med E- och C-vitamin som motverkar ett för tidigt åldrande 
• Fri från parfym och parabener
Pris: 89kr
 
Jag är iaf super nöjd med dessa produkter som jag valt ut, och jag kommer
fortsätta med att köpa kicks produkter för dom håller verkligen vad dom lovar..
 
Lite annat nytt i sminkväska är dessa miniral foundation från asemera som jag brukar använda ch har skrivit om förut,bara en ljusar nyans nu när man är höst blek ;)
Och en ny foundation i flytande formula från Too Faced som jag är väldigt nöjd med, första gången jag provar den.
 
 
1: Too faced amazing face foundationdenna oljefria, utjämnande foundation ger en illusion av retuscherad hud på några sekunder. Denna viktlösa, silkeslena formula glider på huden, ger täckning med lyxiga hudvårdande fördelar.

Reducerar synligheten och uppkomsten av porer och fina linjer genom det reflekterande ljuset. Mjuknar och avslappnar utseendet på linjer och rynkor. Close-up täckning gör det möjligt för perfektion redo för en "närbild". Viktlös i finish och känsla, täckningen anpassar sig efter huden.

Naturligt barkextrakt absorberar överflödig olja samtidigt som huden blir återfuktad och fräsch. Multi Mineral Complex, Vitamin A, C & E och botaniska extrakt främjar en hälsosam, glödande hud

 

2: Asemera miniral foundation en mineralfoundation som blivit omåttligt populär runt om i Europa, framför allt då den är gjorde på 100% mineraler. En naturlig mineral-foundation med en lätt konsistens som lämnar ett naturlig och fräsch resultat. Pudret anpassar sig till din hy och leder bort ljuset från skönhetsfläckar som exempelvis missfärgningar eller rodnader. Täpper inte igen porerna.

100% naturliga ingredienser.

Förbättrar hudens struktur.

SPF 15.

Skyddar huden från yttre påfrestningar.

Dämpar/reducerar rodnad och irritation.

Passar alla hudtyper.

 

Asemeras produkter testas ALDRIG på djur vilket jag tycker är ett stort plus.


PW

Nu är jag precis hemkommen från en PW så himla skönt att vara igång lite igen, jag har tänkt att försöka få in lite promenader i min vardag nu igen om det går i hop sig med allt, men nån ska man allt hinna med tkr jag man mår ju så mycket bättre, det tråkiga är när det blir så kallt å halt då är det svårt att ta sig ut tycker jag!

Men nu när jag kom hem tänkte jag köra lite skönhets fix innan en jobb dag på kicks så det blir att färga å plocka brynen så dom blir snygga.
Och då använder jag mig av depends färg brunsvart som jag tycker funkar bäst och blir mest naturlig färg av.
Sen tänkte jag även lägga en peeling för att frescha upp huden lite som börjar kännas lite höst sliten. Då använder jag mig av min favorit skin resonance som är perfekt om man har lite tunnare och känsligare hud som jag har. För det är inga hårda korn i som man ska slita med på huden utan man lägger på den som en mask i 10 min och sen bara sköljer av den helt underbar.

 

 


Uppdatering

Här kommer lite uppdatering av saker jag har gjort som jag inte hunnit blogga om,
Det har varit spa kväll, hockey, utekväll med kicksbrudarna, tjejkväll och lite annat :)

Så här kommer lite bilder på en del av det
 


Kicks

Åå äntligen han lanseringen av kicks egna märke kommit ut i våra butiker, och det har verkligen gjort en stor succé vilket är jätte kul..
Själv så älskar jag dom, jätte bra kvalité och super bra priser!
Ni måste bara prova tre i en concelern den är super bra :)
Så om ni inte provat våra produkter än så tycker jag verkligen ni ska göra de dom är verkligen att rekommenderas :)
 


RSS 2.0